Trust LightSources to Make
Your Specialty Lighting Vision a Reality!
1 800-826-9465 (North America)
+36 27 541-800 (Europe)

— Press — Corporate

A LightTech átveszi a Radium cég nagynyomású UV- napozólámpa Divízióját

Dunakeszi/Wipperfürth, 2011. május. A LighTech Lámpatechnológiai Kft a Light Sources Inc stratégiai partnere, a high-tech napozólámpa-technológia globális vezetője átveszi a magasnyomású UV- és magasnyomású kollagén lámpa divíziók termelési eszközeit a Németországi Wipperfürth székhelyű Radium Lampenwerk GmbH-tól  2011 májusában.

A LightTech magyarországi vezetésű cég a Light Sources stratégiai partnere a napozóipar egyik prominens szereplője. A LightTech jelenlegi portfóliója a napozólámpák széles spektrumát kínálja alacsonynyomású csúcstechnológiával, tartalmazza ugyanakkor a legkülönbözőbb speciális felhasználású lámpákat is, mint pl. a víztisztításhoz használatos UVC germicid lámpák.

A LightTech a jól ismert Radium Lampenwerk GmbH kollagén- és nagynyomású UV-napozólámpa szektorának átvételével kiegészíti, és egyben optimalizálja is termékeinek a nagynyomású napozó- és kollagén lámpák területén meglévő portfólióját. A termelő berendezések egy előre meghatározott időtartamon belül kerülnek áttelepítésre a LightTech Dunakeszi székhelyű modern gyártelepére.  A termelés ezalatt a transzfer idő alatt a Radium cégnél Wipperfürthben folytatódik.  Az értékesítési, ügyfélszolgálati, fejlesztési és logisztikai feladatokat már 2011 májusával kezdődően teljes egészében a LightTech látja el.  A szállítás, a termék- és a szerviz minősége minden szempontból megfelel mindkét társaság ügyfelei által megszokott magas elvárásoknak.A LightTech átveszi a Radium cég nagynyomású UV- napozólámpa Divízióját

 A magasnyomású gyártósor akvizíciójával és telepítésével a LighTech és stratégiai partnere a Ligh Sources jelentősen kierjesztik erős pozíciójukat a nemzetközi napozólámpa piacán. Az akvizíció egyik legfontosabb oka a Radium Lampenwerk GmbH termékei ügyfelei körében élvezett nagyon jó hírneve volt. Ez egyben a biztosítéka is a megszerzett technológia a LightTech- és partnere a Light Sources-nak high-tech termékcsaládjába történő zökkenőmentes integrációjának. A vállalkozás a kiváló szerviz és teljes körű garancia szolgáltatását az új lámpatípusokra is kiterjeszti.

 A LightTech napozó lámpáinak magas technológiai színvonala az elmúlt években jelentősen hozzájárult a napozó lámpával történő napozással szemben fennálló kétségek tartós legyőzéséhez. Az új, nagynyomású UV-lámpatechnológián alapuló LightTech termékek hozzájárulnak az elismert napozó szalonok piac általi elfogadásához. “A nagynyomású UV- és kollagén lámpacsalád Radiumtól történt megszerzése nem csak termékcsaládunk optimalizálását segíti, hanem a már a LightTech-től és partnerétől a Light Sources-tól időközben megszokottá vált, további technológiai fejlődések alapköveként is szolgál.“ mondja Christian Sauska elnök-vezérigazgató a nemzetközi partneri viszonyon alapuló LightTech/Light Sources tranzakciójával kapcsolatban. “A továbbiakban is intenzív befektetéseket tervezünk portfoliónk összes termékcsoportjának technológiájába.“

Jobboldali kép: Sauska Christian és Jörg Ayrle, CFO, Osram GmbH/ Speciális Világítástechnika

Contact:Language Options:

József Csákó  Ügyvezető LightTech Kft
Cell +36 30 9507 731
wire +36 27 541 801

A magyar nyelvű verzióhoz kattintson ide. (PDF)
Click here to read press release in English. (PDF)
Hier klicken, um Pressemitteilung auf Deutsch zu lesen. (PDF)